600g 2 porcie
Bravčové stehno a morčacie mäso s omáčkou na údenej slanine, s restovanou cibuľkou, šampiňóny a cesnakom. Pikantnosť pokrmu dodávajú feferónky a chilli.
Zloženie:
bravčové mäso (16 %), morčacie mäso (16 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), cibuľa, údená slanina (bravčová masť), šampiňóny, ryžová múka, kukuričná múka, kapia sterilizovaná (červená paprika, voda, ocot, cukor, soľ, korenie), cesnak, feferónky sterilizované (feferónky, voda, ocot kvasný, soľ), soľ kamenná, chilli, čierne korenie.
Spôsob prípravy:
Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované.
Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).
Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.
Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi
- Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do
rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení
servírujte priamo na tanier. - Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca
5 min. - Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v
mikrovlnnej rúre.