600g 2 porcie
Jelenie mäso dusené na červenom víne s koreňovou zeleninou. Dochutené divokým korením a ríbezľovou marmeládou, ktorá dodáva omáčke sladkokyslú sviežu chuť.
Zloženie:
jelenie mäso (33 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák), červené víno, paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, soľ), cibuľa, repkový olej, ryžová múka, kukuričná múka, ríbezľový lekvár (ríbezle, cukor, pektín), cukor, citrón, soľ kamenná, divoké korenie.
Spôsob prípravy:
Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované.
Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).
Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.
Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi
- Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do
rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení
servírujte priamo na tanier. - Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca
5 min. - Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v
mikrovlnnej rúre.