Morčacie ragú s fazuľou

600g 2 porcie

Inšpirované tradičným francúzskym jedlom Cassoulet. Počas pomalého varenia sa biele fazule, morčacie mäso, koreňová zelenina, korenie a chutná klobása premenia v lahodný pokrm.

Zloženie

biele fazule, morčacie mäso (33 %), koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák), paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, soľ), cibuľa, bravčová klobása (bravčové mäso 86 %, voda, zemiakový škrob, soľ, bravčový proteín, korenie), údená slanina (bravčová masť), repkový olej, soľ kamenná, paprika mletá, čierne korenie mleté, rasca.

Spôsob prípravy:

Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované.
Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).
Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.
Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi

  1. Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do
    rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení
    servírujte priamo na tanier.
  2. Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca
    5 min.
  3. Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v
    mikrovlnnej rúre.

7,30 €