600g 2 porcie
Inšpirované tradičným francúzskym jedlom Cassoulet. Počas pomalého varenia sa biele fazule, morčacie mäso, koreňová zelenina, korenie a chutná klobása premenia v lahodný pokrm.
Zloženie
biele fazule, morčacie mäso (33 %), koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák), paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, soľ), cibuľa, bravčová klobása (bravčové mäso 86 %, voda, zemiakový škrob, soľ, bravčový proteín, korenie), údená slanina (bravčová masť), repkový olej, soľ kamenná, paprika mletá, čierne korenie mleté, rasca.
Spôsob prípravy:
Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované.
Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).
Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.
Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi
- Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do
rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení
servírujte priamo na tanier. - Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca
5 min. - Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v
mikrovlnnej rúre.